Kerstkip

Een smakelijke en verantwoorde Kerst met de Kerstkip van Veldhoeve

Al het goede komt uit het Oosten

Niet alleen de wijzen kwamen uit het Oosten, ook de lekkerste en meest verantwoorde kip komt hier vandaan.
Daarom kun je met een goed gevoel Veldhoeve Kip serveren, ook tijdens het kerstdiner. Ga jij voor gemak, kies dan voor een hele Kerstkip. We leveren de kruiden erbij, waarmee je zelf de kip op smaak kunt brengen. Schuif hem in de oven en je hebt er geen omkijken meer naar. Ga je gezellig gourmetten met het hele gezin? Kies voor verantwoord, duurzaam en lekker en bestel het gourmetpakket van Veldhoeve Kip. Dat is gegarandeerd genieten voor het hele gezin.

En omdat we jouw bestelling bij je thuisbezorgen, heb je ook daar geen omkijken naar dit jaar.

Kerstkip

Koop je een Kerstkip, dan krijg je van ons een hele kip (ongeveer 1,5 kilo). We bezorgen onze Kerstkip inclusief smakelijke kruiden en een receptenkaart waarop precies staat beschreven hoe je de kip kunt bereiden. Dus of je nu een topkok of thuiskok bent, met Kerstkip van Veldhoeve zit je gegarandeerd goed deze Kerst.

Gourmetpakket

Het kerstgourmetpakket bestaat uit 500 gram kipfilet, 500 gram kippendij en 400 gram kippengehakt. Van het gehakt draai je bijvoorbeeld kleine balletjes of burgers voor bij de gourmet en van de filet en de dij kun je heerlijke sateetjes rijgen.

Bestel je Kerstkippen online, dan bezorgen we hem bij je thuis.
Kijk voor de prijzen, de bezorgmogelijkheden en de voorwaarden op de bestelsite en plaats vandaag nog je bestelling. Dan zit je deze kerst gebakken!

Rechtstreeks van boer naar bord

Onze kip is niet alleen lekker, maar ook heel gezond en verantwoord. Wij houden ons eigen kippenras, de Twentse Blauwe, die gegarandeerd een goed leven heeft gehad. Wij gebruiken geen antibiotica, onze kippen krijgen de ruimte om langzaam groot te worden en kunnen volop spelen in onze ruime daglichtstallen. En dat proef je! Want een blije kip is een lekkere kip. Daarom zijn we er trots op dat Veldhoeve Kip is uitgeroepen tot Smaakmaker 2018, voor het lekkerste streekproduct van de provincie Overijssel.